De Bron
Logo Logo

Alle kopers hebben de sleutel ontvangen van hun nieuwe woning in D'overkant. Tijd om elkaar als nieuwe buren te leren kennen. Onder het genot van een drankje, een springkussen voor de kleintjes werd de BBQ aangestoken. Een mooi begin voor de kopers en een mooie afsluiting van het project.

Lees verder

Het is juli en de bouw van de woningen in d'overkant is bijna gereed. De laatste woningen worden bijna opgeleverd. Heb jij al gezien hoe het is geworden?

Lees verder

Het is april en de eerste 6 woningen in d'overkant zijn opgeleverd.

Lees verder

Het is januari en de bouw van de woningen is in volle gang. Heb jij al gezien hoe ver de bouwwerkzaamheden zijn?

Lees verder

Ben jij één van de kopers die binnenkort thuiskomt in één van de 39 verkochte woningen in d’overkant? De 39 woningen die samen d’overkant gaan vormen, zijn allemaal verkocht! Deze 100% is zowel in fase 1 als 2 behaald, waardoor ook de allerlaatste woningen in De Bron weg zijn.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de 39 woningen in d'overkant. De vergunning is onherroepelijk dus de bouw kan beginnen.

Lees verder

De bouwvolgorde van de 39 woningen in d'overkant is vastgesteld.

Lees verder

Alle 39 woningen in d'overkant liggen met de achtertuinen direct aan het water. Er is gestart met de bouw van de beschoeiing en keerwanden. Hoe ziet dat nu eruit?

Lees verder

De straatnamen en huisnummers van de 39 woningen aan d'overkant zijn recent door de gemeente Amersfoort aan ons bekend gemaakt.

Lees verder

Vrijdag 17 februari was het een feestelijke gebeurtenis in het I-centrum van Vathorst. De kopers van fase 1 d'overkant tekenden gezamenlijk hun koopcontract.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?