Beelden Tuin 3a krijgen vorm

4 februari '20

Eerder hebben we al de concept beelden van Tuin 3a onder het woningaanbod met je gedeeld. Ondertussen komen de beelden steeds meer tot leven. Op enkele details na zijn de ontwerpen van de woningen in Tuin 3a klaar. Ben je ook zo benieuwd?

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Verder uitwerken

We willen graag van elk woningtype een artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. De beelden zijn op enkele details bijna klaar. En worden nog verrijkt met vogels in de lucht en kinderen die voorbij fietsen. Hier en daar zullen nog kleine wijzigingen plaatsvinden, maar we vonden het wel het delen waard!

  Woningaanbod bekijken
  Meer nieuws over Laakse Tuinen