Dit zijn de allereerste kopers van Tuin 2

12 juli '19

De kop is er af! De eerste woning in het nieuwbouwproject Laakse Tuinen - Tuin 2 in Amersfoort Vathorst is verkocht. Vincent en Willemijn zijn de gelukkige kopers van een gasloze tussenwoning en tekenden gistermiddag het koopcontract bij Makelaardij De Parel.

We kozen bewust voor nieuwbouw

Begin april meldden het stel zich al aan als geïnteresseerde voor dit nieuwbouwplan. Om de kans op een woning te vergroten lieten ze een financiële check doen. Dit alles met succes want ze kregen uiteindelijk de woning van hun eerste voorkeur toegewezen. Een prachtige tussenwoning die door het witte metselwerk met oranje dak er echt uitspringt.

''We hebben bewust voor een nieuwbouwwoning gekozen omdat we het dan helemaal naar onze eigen smaak kunnen inrichten. En een mooie bijkomstigheid is dat het huis gasloos is, zo zijn we vast voorbereid op de toekomst''. 

Tussenwoning

We wensen de kopers veel woonplezier toe!

Nu de handtekening is gezet is het nog even wachten tot de bouw start. Naar verwachting wordt er eind 2019 gestart met bouwen. De prognose voor de oplevering is het vierde kwartaal van 2020. We wensen de kopers alvast heel veel gelukkig en woonplezier toe! 

Heb je ook interesse?

Wil je ook graag wonen in Laakse Tuinen - Tuin 2? Er zijn nog enkele woningen vrij! Bekijk het woningaanbod en bel de makelaar voor het verkrijgen van een vrijblijvende optie.

Welke bouwnummers zijn nog vrij? Bekijk het woningaanbod?
Wanneer gaan de andere fases in verkoop? Bekijk de planning