Hoe zit het met de afvalinzameling in Laakse Tuinen?

9 april '19

Krijg je eigen kliko's of komen er ondergrondse containers? Wanneer je straks een woning koopt in Laakse Tuinen is het wel zo fijn om te weten hoe het zit met de afvalinzameling. 

image alt

Locaties ondergrondse afvalcontainers

De Laakse Tuinen krijgt ondergrondse afvalcontainers. Op de afbeelding hiernaast kan je zien op welke twee plekken op de Ammerzodenlaan deze containers worden geplaatst. Het roze cirkeltje betreft PMD, dit is een afkorting voor het afval van plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drinkpakken. Groen staat voor restafval en blauw voor papier. 

Uiteraard zijn dit niet de enige plekken waar afval wordt ingezameld elke Tuin heeft zijn eigen ondergrondse containers. De afbeelding hiernaast toont de afvalinzameling plekken van Tuin 1, 2 en 3. 

Wonen in Laakse Tuinen?

Zie jij jezelf wel wonen in Laakse Tuinen in Amersfoort Vathorst? Meld je dan alvast aan bij het woningtype van jouw voorkeur, zo blijf je de komende tijd op de hoogte van dit nieuwbouwplan. Je kunt dit doen op de pagina woningaanbod door jouw favoriete woningtype een hartje te geven.

Naar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact
Wanneer gaat Laakse Tuinen in verkoop? Planning