Hoera, de bouw van Tuin 3b gaat starten!

5 november '20

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Tuin 3b. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar voor 1 december langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

De verwachting is dat aannemer Dura Vermeer Bouw Hengelo in week 50 start met het boren van de bronnen voor bouwnummers 339 t/m 344 en begin volgend jaar (week 5) start met de (bouw)werkzaamheden voor de andere bouwnummers.

Dura Vermeer Bouw Hengelo is verder druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken. De kopersbegeleider van Dura Vermeer Bouw Hengelo, Danielle van der Neut, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er maandelijks beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in Tuin 3b mede namens Bouwbedrijf Dura Vermeer Bouw Hengelo een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Wil je ook wonen in Vathorst? Beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen