Hoera, de hoerabrief voor Tuin 3a!

31 augustus '20

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Tuin 3a. Alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst zijn vervuld. En dat betekent dat jullie binnenkort naar de notaris mogen en dat de bouw van de woningen snel start.

Naar de notaris

Nu de bouw van jouw gekochte nieuwbouwwoning binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar voor 15 september langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Bij de notaris teken je de leveringsakte en de hypotheekakte. We leggen je in de video graag uit wat dat inhoudt. 

Wanneer start de bouw?

De verwachting was dat de aannemer rond week 42 zou starten met de (bouw)werkzaamheden. Er zal echter eerder gestart worden met de werkzaamheden dan de eerder afgegeven planning, zonder dat dit consequenties heeft voor de werkbare dagen. De boorder van de bodembronnen heeft in week 36 onverwacht capaciteit. Hiermee kan in week 42 gestart worden met het grondwerk en in week 44 de heipalen heien. 

Dura Vermeer Bouw Hengelo is verder druk met alle overige voorbereidingen voor de bouw. Hierbij valt te denken aan de aanleg van bouwstroom en watervoorziening, plaatsen van bouwketen en bouwhekken. De kopersbegeleider van Dura Vermeer Bouw Hengelo, Danielle van der Neut, informeert je verder tijdens de bouwperiode. Ook wordt er maandelijks beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in Tuin 3a mede namens Bouwbedrijf Dura Vermeer Bouw Hengelo een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Wil je ook wonen in Vathorst? Beschikbaar woningaanbod
Ik heb een vraag? Contact opnemen