Omgevingsvergunning Tuin 21 onherroepelijk

3 augustus '21

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Tuin 21. De omgevingsvergunning is onherroepelijk er daarmee zijn alle opschortende voorwaarden zoals opgenomen in de aannemingsovereenkomst vervuld. Vanaf eind augustus kunnen alle kopers naar de notaris en in oktober start dan de bouw van de woningen.

Naar de notaris

Nu de bouw van de nieuwbouwwoningen in Tuin 21 binnenkort echt gaat starten, is de volgende stop: de notaris. Het is belangrijk om daar als koper voor 15 september langs te gaan, anders betaal je bouwrente. Projectnotaris BolscherBrugDeijl neemt contact op met alle kopers voor het inplannen van een afspraak voor het onderteken van de leveringsakte en de hypotheekakte. De afspraken zullen naar verwachting vanaf 30 augustus worden ingepland. 

Wanneer start de bouw?

In oktober wordt er gestart wordt met het aanbrengen van de bodembronnen voor de warmtepompen en daarna beginnen de heiwerkzaamheden. We zullen tijdens de bouwperiode ook maandelijks een drone video op de website delen om de kopers op de hoogte te houden van de bouw. Wij wensen de kopers mede namens Dura Vermeer een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.