Sneak preview: beelden Laakse Tuinen

6 mei '19

Ben jij ook zo benieuwd hoe de woningen in Laakse Tuinen er straks uit komen te zien? Bekijk dan snel de eerste 3D concept beelden hieronder. 

Artist Impressions

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis, dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet. Om de sfeer te proeven, maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je precies weet hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'.

Verder uitwerken

We willen graag van elk type woning een artist impressions laten maken. Zo krijg jij als klant straks een goed beeld hoe jouw favoriete woning er uit komt te zien. Vorige week hebben we samen met Theo van Leur Architectuur Presentaties uit Amersfoort bepaalt welke straatbeelden we in beeld willen brengen. De beelden die we nu delen zijn concept versies. Zo moet er nog goed gekeken worden naar de kleur van de gevelstenen en van de dakpannen. En moet al het groen nog worden ingetekend, want op deze beelden missen de bomen. Ook krijgen de uiteindelijke beelden straks meer sfeer. Denk aan vogels in de lucht, kinderen die voorbij fietsen en meubels in de overtuinen. Hier en daar zullen nog kleine wijzigingen plaatsvinden, maar we vonden het wel het delen waard!

  Woningaanbod bekijken
  Meer nieuws over Laakse Tuinen