Wat maakt bouwnummer 104 zo bijzonder?

30 januari '20

Loop je mee naar binnen? Want bouwnummer 104 is niet zomaar een vrijstaande woning. Deze woning is uniek! Kijk je mee?

Woning bekijken
image alt

Een zee van ruimte!

Je zou het vanaf de voorkant niet verwachten. Maar achter die prachtige voordeur vind je een zee van ruimte. Deze woning, met een plafondhoogte van bijna 3 meter, heeft namelijk standaard een uitbouw aan de achterkant en zijkant van het huis. Hierdoor is de L-vormige woonkamer maar liefst 10 meter breed en kijk je zowel vanuit de keuken als de zithoek de tuin in. De tuin van deze woning ligt op het Westen dus na een dag werken kan je nog heerlijk genieten van het avondzonnetje. Achterin de tuin staat een berging en je auto parkeer je gewoon op je eigen oprit naast de voordeur. Ideaal! Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche, tweede toilet, dubbele wastafels en bad. Op de tweede verdieping vind je een derde en vierde slaapkamer en een technische ruimte waar de wasmachine en droger neergezet kunnen worden en een kleine berging met raam waar je wellicht een tweede badkamer kunt realiseren. Kortom een perfecte gezinswoning. En een bijkomend voordeel de bouw van deze woning start al in maart! 

Even binnenkijken

Kijk je mee? Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in misschien wel jouw toekomstige woonkamer! Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer van bouwnummer 104 heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

 

Enthousiast geworden?

Bekijk snel bouwnummer 104 in de verkavelingskaart hieronder en bel Makelaardij De Parel op 033-4669902 voor een optie of stuur een mail naar nieuwbouw@makelaardijdeparel.nl.

  Bouwnummer 104 bekijken
  Ik wil graag een optie!