Woningen Tuin 1a toegewezen

1 augustus '19

De woningen zijn toegewezen en er zijn nog bouwnummers vrij. Voor iedereen die een optie op een woning in Laakse Tuinen - Tuin 1a heeft, is het mogelijk om het aankoopproces volledig online te doorlopen. Je kunt zelfs digitaal een handtekening zetten onder je koopovereenkomst! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook.

Je hebt een optie! Koop jij je huis online?

Je bent vrij om te kiezen voor online kopen. Wees niet bang... Als je hiervoor kiest heb je niet direct gekocht, maar starten we het kooptraject op. Stap voor stap naar het digitaal tekenen. Je wordt gevraagd om een aantal aanvullende gegevens door te geven die in het contract moeten worden opgenomen. Zoals je officiële personalia en gegevens over hypotheeksom, vanwege de ontbindende voorwaarden. Na enkele dagen ontvang je een email met het contract die je thuis - of waar dan ook - digitaal kan ondertekenen via iDIN.

Goed om te weten: Ondanks dat iDIN (wordt ook gebruikt bij het ondertekenen van je belastingaangifte) op iDEAL lijkt, doe je dus géén betaling. Je identificeert jezelf alleen. Je geeft hiermee ook geen toegang tot je bankgegevens. Helemaal veilig dus!

Geen woning? Er zijn nog bouwnummers vrij!

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien er een kandidaat die een optie heeft gekregen afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar.

Misschien een schrale troost... maar we willen je toch nog even laten weten dat niet alle woningen onder optie staan. Er zijn nog diverse woningen vrij in zowel Tuin 1a als Tuin 2. Bekijk snel het beschikbare woningaanbod in de kaart hieronder en bel Makelaardij De Parel op 033-4669902 voor een optie. Wie weet zit jouw droomhuis er als nog bij? 

Niet alle woningen zijn toegewezen Bekijk beschikbaar woningaanbod
Ik wil een optie op een woning Bel de makelaar