De Laakse Tuinen
Logo Logo

Wonen in De Laakse Tuinen

De Laakse Tuinen in Vathorst

In de noordwest hoek van Vathorst wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld. De locatie grenst aan het riviertje de Laak en het nieuw aan te leggen Westerpark. Hier verrijst een nieuwe wijk met de waarden van toen. Mooie lange singels en lanen en veel water dat ook nog eens in verbinding staat met de Laak bieden garantie voor een prachtige woonwijk. De Laakse Tuinen wordt ook nog eens gasloos aangelegd, daarmee is Laakse Tuinen op de groene toekomst voorbereid, door zoveel mogelijk energie op te wekken met zonnepanelen wordt CO²-uitstoot vervolgens gereduceerd. Daarmee zit het wel goed in Laakse Tuinen.

Parkachtige wijk

Sloepjes aan de waterkant, mooie grote bomen en treurwilgen in de taluds maken het plaatje compleet. Deze tuinwijk is vooral heel groen en biedt panoramisch uitzicht op de omgeving. Bewoners kunnen in hun eigen sloep of een gehuurde sloep, via de singels kilometers varen richting de randmeren of de wijk de Laak.

Amerstaete een samenwerking van AM, Dura Vermeer en BPD, ontwikkelen hier 193 woningen en appartementen.

De planning

De verkoop van De Laakse Tuinen 'Tuin 1 en 2' start in het 2e kwartaal van 2019. Medio januari 2019 zijn de eerste schetsen van woningen en appartementengebouwen beschikbaar. Tot die tijd zal er nog geen communicatie vanuit 033nieuwwonen plaatsvinden. 

Heb je interesse in De Laakse Tuinen en wil je zodra er nieuws is als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan alvast in op de nieuwsbrief. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Sneak Preview De Laakse Tuinen
Benieuwd naar de De Laakse Tuinen in Vathorst? Laat je mail adres achter en je hoort als eerste het het laatste nieuws.
Laat ons je informeren over De Laakse Tuinen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?