Waterdorp
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Waterdorp verrijkt De Laak in Vathorst

Waterdorp is de nieuwste wijk van Vathorst, en wat voor één! Waterdorp is het waterrijkere, groenere vervolg op het stedelijke karakter van ‘grachtenstad’ De Laak. De romantische, dorpse opzet van het plan is geïnspireerd op de oud-Hollandse waterdorpen. Dit wordt echt heel bijzonder.

Waterdorp is uitverkocht!

Waterdorp is uitverkocht. Inmiddels zijn alle woningen in Paal 9 opgeleverd. De woningen in Paal 10, Paal 12 en Paal 1 zijn in aanbouw. Op de nieuwspagina plaatsen we met regelmatig drone filmpjes over de stand van de bouw. 

Interesse in wonen in Vathorst? Laakse Tuinen is de vervolgfase. Dat is nog even wachten tot 2019. Je belangstelling kan je nu al achterlaten door je mailadres achter te laten op de website van Laakse Tuinen

Het sfeertje Waterdorp

Waterdorp wordt omgeven door water. Opvallend zijn de oevertuinen; privévoortuinen aan de groene oevers van de grachten. Je steekt de verkeersluwe straat over en geniet van wonen aan het water. De historische Hogesteeg met doorlopende bomenrij slingert door Waterdorp en geeft de wijk een dorps karakter. Lekker wonen in Vathorst. In het woonadvies Centrum aan de Wouda 13 in Amersfoort kan je terecht voor diverse woonvragen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Waterdorp uitverkocht
Alle woningen in Waterdorp zijn verkocht. Paal 9 is opgeleverd. Het is een prachtige wijk geworden. Wij wensen de kopers veel geluk en woonplezier in hun nieuwe woning!
Wonen in Vathorst? Het kan in Laakse Tuinen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?