Waterdorp
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Waterdorp verrijkt De Laak in Vathorst

Waterdorp is de nieuwste wijk van Vathorst, en wat voor één! Waterdorp is het waterrijkere, groenere vervolg op het stedelijke karakter van ‘grachtenstad’ De Laak. De romantische, dorpse opzet van het plan is geïnspireerd op de oud-Hollandse waterdorpen. Dit wordt echt heel bijzonder.

Het beschikbare aanbod

Paal 12 is uitverkocht. 6 prachtige 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen met tuin aan het water. Wil je ook in Waterdorp wonen? Kijk dan naar de laatste beschikbare bouwnummers van Paal 10. 

>> Beschikbaar woningaanbod

Binnenkort start verkoop Paal 1

Binnenkort start de verkoop van Paal 1 in Waterdorp. Dit zijn de laatste 40 woningen in Waterdorp. Wil je wonen aan het water of een woning met overtuin? Aan jou de keuze. Het kan namelijk allebei in dit prachtige nieuwe plan. Paal 1 staat in voorbereiding op de website. Maak nu alvast je eigen huis account  aan en like je favoriete woningtype. Wij houden je dan op de hoogte over de voortgang.

Het sfeertje Waterdorp

Waterdorp wordt omgeven door water. Opvallend zijn de oevertuinen; privévoortuinen aan de groene oevers van de grachten. Je steekt de verkeersluwe straat over en geniet van wonen aan het water. De historische Hogesteeg met doorlopende bomenrij slingert door Waterdorp en geeft de wijk een dorps karakter.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?