Waterdorp
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Waterdorp verrijkt De Laak in Vathorst

Waterdorp is de nieuwste wijk van Vathorst, en wat voor één! Waterdorp is het waterrijkere, groenere vervolg op het stedelijke karakter van ‘grachtenstad’ De Laak. De romantische, dorpse opzet van het plan is geïnspireerd op de oud-Hollandse waterdorpen. Dit wordt echt heel bijzonder.

Het beschikbare aanbod

Paal 9, Paal 1 en Paal 12 is uitverkocht. Prachtige woningen met tuin aan het water. Wil je ook in Waterdorp wonen? Kijk dan naar de allerlaatste beschikbare bouwnummer van Paal 10, bouwnummer 51.

Interesse? Contact Makelaardij De Parel 033-4669902

Het sfeertje Waterdorp

Waterdorp wordt omgeven door water. Opvallend zijn de oevertuinen; privévoortuinen aan de groene oevers van de grachten. Je steekt de verkeersluwe straat over en geniet van wonen aan het water. De historische Hogesteeg met doorlopende bomenrij slingert door Waterdorp en geeft de wijk een dorps karakter. Lekker wonen in Vathorst. In het woonadvies Centrum aan de Wouda 13 in Amersfoort kan je terecht voor diverse woonvragen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Wonen in Waterdorp? Het kan nog!
De eerste woningen in Waterdorp zijn opgeleverd. Wil jij wonen in Waterdorp? Het kan. Bouwnummer 51 in Paal 10 is direct beschikbaar. Een bijzondere woning met 4 lagen. Deze is in aanbouw en de prognose van oplevering is 1e kwartaal van 2019. Interesse? Bel de Makelaardij De Parel 033-4669902
Meer info bouwnummer 51

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?