Waterdorp
Logo Logo

Doe de Woonquiz

Waterdorp verrijkt De Laak in Vathorst

Waterdorp is de nieuwste wijk van Vathorst, en wat voor één! Waterdorp is het waterrijkere, groenere vervolg op het stedelijke karakter van ‘grachtenstad’ De Laak. De romantische, dorpse opzet van het plan is geïnspireerd op de oud-Hollandse waterdorpen. Dit wordt echt heel bijzonder.

Waterdorp is uitverkocht! Laakse Tuinen komt eraan

Waterdorp is uitverkocht. Inmiddels zijn alle woningen in Paal 9, 10 en 12 opgeleverd. De woningen in Paal 1 zijn in aanbouw en worden naar verwachting eind 2019 opgeleverd. Wil je ook wonen in Amersfoort Vathorst? Binnenkort gaat Laakse Tuinen in verkoop. Interesse? Bekijk het woningaanbod op de website van Laakse Tuinen.

Het sfeertje Waterdorp

Waterdorp wordt omgeven door water. Opvallend zijn de oevertuinen; privévoortuinen aan de groene oevers van de grachten. Je steekt de verkeersluwe straat over en geniet van wonen aan het water. De historische Hogesteeg met doorlopende bomenrij slingert door Waterdorp en geeft de wijk een dorps karakter. Lekker wonen in Vathorst. In het woonadvies Centrum aan de Wouda 13 in Amersfoort kan je terecht voor diverse woonvragen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Waterdorp uitverkocht! Laakse Tuinen komt eraan
Alle woningen in Waterdorp zijn verkocht en opgeleverd of in aanbouw. Het is een prachtige wijk geworden. Wil je ook wonen in Amersfoort Vathorst? Laakse Tuinen komt eraan.
Wonen in Vathorst? Het kan in Laakse Tuinen

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.