In elk huis sanitair van Sphinx met Grohe kranen

20 maart '20

Na oplevering nog flink aan de bak om jouw nieuwe huis bewoonbaar te krijgen, is verleden tijd. Standaard krijgt jouw woning namelijk al een complete afwerking. Alle woningen in Laakse Tuinen worden namelijk standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

Toiletruimte

Het sanitair in de toiletruimte is van Sphinx van de serie 335. Praktisch en modern. Uiteraard in wit uitgevoerd. De spoelknop van Wisa Argos is een witte kunststof bedieningsplaat. De fontein 38x28 cm is van Sphinx serie 345. De chromen kraan is van Grohe, type Concetto. De Geberit afvoer loopt via een verchroomde buis.

Toilet Sphinx
Fontein
Grohe Kraan

Badkamer

Ook in de badkamer is het sanitair van Sphinx en de kranen van Grohe. Zo is het toilet hetzelfde als in de toiletruimte beneden en krijgen de woningen die op de eerste verdieping een separaat toilet hebben ook hetzelfde fonteintje. De dubbele wastafel van het type Sphinx 345 is 120 cm breed en 48 cm diep. De twee bijbehorende chromen mengkranen zijn van Grohe, type Concetto. De bijpassende rechthoekige spiegel is 120 x 80 cm. Ook het douchesysteem met thermostatische mengkraan is van Grohe, type Tempesta. De inloopdouche krijgt een douchegoot Easydrain Multi rooster en geen douchewand maar een gemetseld muurtje. Wel zo mooi, toch? De badkamer krijgt antraciet grijze vloertegels 330 x 330 en witte wandtegels 150 x 300 die liggend worden geplakt.

Easydrain
Dubbele wastafel Sphinx
Mengkraan Grohe
Douche Grohe

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Wil je de badkamer meer naar je zin maken? Het is bijvoorbeeld mogelijk om optioneel te kiezen voor een bad. Of geef je badkamer meer bergruimte met een mooie (optionele)onderbouw onder de wastafel. Of je nu kiest voor standaard of een aangepast plan, zowel de badkamer als het toilet zijn gebruiksklaar wanneer je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. 

  Bekijk het woningaanbod
  Wanneer start de verkoop?