Virtueel door Tuin 2 wandelen

13 juni '19

De interieur en exterieur beelden van Laakse Tuinen - Tuin 2 heb je waarschijnlijk al gezien. Maar wist je dat je nu ook interactief door het project heen kunt lopen en zelfs op 6 punten in het plan binnen kunt kijken! Hoe gaaf is dat? 

Naar de virtuele tour

360 graden rondkijken

Wandel door Laakse Tuinen heen en bekijk het plan vanuit de lucht. Tuin 2 omvat 35 verschillende woningen en een binnenterrein met solar carports. Op een vogelvlucht kan je goed zien hoe de wijk is vormgegeven. We hebben daarom maar liefst vier ooghoogte impressies laten maken, waarvan je er twee 360 graden kunt bekijken. Of gluur je liever even binnen in één van de woningen? Je kunt op maar liefst 3 punten 360 graden binnen kijken. Dit geeft je een goed beeld van de ruimte en de mogelijkheden qua inrichting. Kijk virtueel rond in een 2 onder 1 kapwoning (bouwnummer 204), hoekwoning (bouwnummer 218) en tussenwoning (bouwnummer 223). Onderaan de pagina zie je het VR interieur beeld van bouwnummer 204. De rest van de 360 graden beelden kan je bekijken in de virtuele tour.

Hoe werkt het?

Kijk je mee? Plaats je mobiele telefoon in een VR bril en waan jezelf midden in de woonkamer van jouw nieuwe huis. Geen VR bril bij de hand? Je kunt ook gewoon door de woonkamer heen swipen op je mobiel! Op desktop klik je op het beeld en draai je rond met je muis. 
Let op: Werken de VR beelden niet naar behoren op je mobiele telefoon? Bekijk ze dan op tablet of desktop!

  Naar de virtuele tour
  De verkoop start 17 juni