2 onder 1 kapwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een statige 2 onder 1 kapwoning aan een boomrijke laan of singel in een prachtige woonwijk. Iets voor jou? In Tuin 21 van De Laakse Tuinen komen 8 tweekappers met een stijlvolle architectuur én een, aangebouwde of vrijstaande, eigen garage. De woningen staan op ruime kavels en hebben mede door de standaard uitbouw een woonoppervlakte van circa 149 tot 155 m2. Ruimte genoeg dus voor het hele gezin. Parkeren doe je op eigen terrein! Voor de tweede auto is in enkele gevallen eveneens plek op eigen terrein. Zo niet, dan voorziet het binnenterrein in een extra parkeerplaats onder één van de solar carports. De 2 onder 1 kapwoningen maken standaard gebruik van bodemwarmte en zonne-energie, waardoor deze bijzonder energiezuinige woningen in de zomer ook gekoeld kunnen worden. Wat wil je nog meer? 

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoning

ca. 149 - 155 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer

Alle woningen in Tuin 21 worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Elk huis krijgt sanitair van Geberit en kranen van Grohe. Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

image alt

360 graden rondkijken

Ben je benieuwd hoe Tuin 21 er vanuit de lucht uit komt te zien of wat je uitzicht straks wordt? Bekijk dan de 360 graden beelden die we hebben laten maken.