Tussenwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Tuin 21 van De Laakse Tuinen bestaat uit 34 woningen in verschillende typen rondom een gemeenschappelijk binnenterrein met parkeerplaatsen. Er komen in totaal 12 tussenwoningen, met woonoppervlaktes van circa 123 m2 én 1 woning van 150 m2. Deze woning staat aan de westkant van Tuin 21, in een rij van 3 woningen. De overige tussenwoningen flankeren de Laan van Bovenduist en vormen tezamen met de beneden- en bovenwoningen een statige wand, met opgetilde begane grondvloer en met de tuin op het zuidwesten. Alle tussenwoningen beschikken daarnaast op de begane grond over extra hoge plafonds. De tussenwoningen maken standaard gebruik van een lucht-water-warmtepomp en zonne-energie, waardoor deze bijzonder energiezuinige woningen in de zomer ook gekoeld kunnen worden. In welk van deze fraaie nieuwbouwhuizen zie jij jezelf al wonen?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning

ca. 123 - 150 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer

Alle woningen in Tuin 21 worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Elk huis krijgt sanitair van Geberit en kranen van Grohe. Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

image alt

360 graden rondkijken

Ben je benieuwd hoe Tuin 21 er vanuit de lucht uit komt te zien of wat je uitzicht straks wordt? Bekijk dan de 360 graden beelden die we hebben laten maken.