Tussenwoning #325

€ 550.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Let op: Voor dit bouwnummer loopt er nog een bestemmingsplan procedure waardoor de overeenkomsten die nodig zijn voor de aankoop van deze woning, vanaf medio april 2022 getekend kunnen worden. 


Oost, west, bouwnummer 325 best. Want wat is dit een heerlijke tussenwoning! Een karakteristieke voorgevel, schuifpui naar de tuin (53 m2) op het oosten en zonnepanelen zijn hier realiteit. Daarnaast geniet je van 130 m2 aan woonoppervlakte, dus genoeg ruimte voor het hele gezin én om af en toe logees te ontvangen. En vergeet de berging (9 m2) en parkeerplaats onder de carport op het binnenterrein niet. Ja, dit is ‘m.

Verkocht

Tussenwoning #325

€ 550.000
ca. 130 m2
4 kamers
luchtwarmtepomp
Parkeerplaats
ca. 53 m2Tuin
Oost

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een complete woning

Verwarmen en koelen

Alle tussenwoningen zijn energieneutraal en krijgen een luchtwarmtepomp of bodemwarmtepomp voor het verwarmen en koelen van de woning. Zo heb je in de winter lekker warme voeten door de vloerverwarming en is het in de zomer lekker koel in huis.


Sanitair en tegelwerk

Alle woningen in Tuin 23 worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. De keuze voor sanitair is inmiddels gemaakt. Elk huis krijgt sanitair van Geberit en kranen van Grohe.


Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

image alt

Hoog afwerkingsniveau

De meeste woningen in de Laakse Tuinen zijn al gebouwd en staan er prachtig bij. De woningen in Tuin 23 krijgen hetzelfde hoge afwerkingsniveau. Zo zie je onder andere de volgende details terug:


- Gemetselde tuinmuren met hagen erachter zorgen voor een gelaagde overgang

- Overal dezelfde buitenlampen aan de voorgevels 

- Bij sommige woningen kunnen de Zijpanelen van een aantal voordeuren openen

- De voordeuren en sommige ramen hebben een bovenlicht

- Huisnummerstenen met ingemetselde deurbel

- Hagen die bij oplevering al vol worden aangeplant

- Solar carports op het binnenterrein


Laat je inspireren door enkele detail foto's