Sneak Preview

8 juni '16

Benieuwd naar de woningen in Waterdorp en D'Overkant? En wil je weten hoeveel je kan lenen op basis van je inkomen? Kom dan 29 juni tussen 19:00 en 21:00 uur vrijblijvend naar de inloopavond bij de Rabobank aan de Computerweg 12L in Amersfoort.

Wat komt er aan D'Overkant

De Bron is opgebouwd uit meerdere projecten en is nagenoeg gerealiseerd en uitverkocht. Hoog tijd om D'Overkant onder de aandacht te gaan brengen. In D'Overkant komen 39 woningen, waar je kan pootje baden in je eigen achtertuin. De exacte uitwerking van de woningen is in volle gang. 

Wat komt er in Waterdorp

Waterdorp ligt in De Laak. Een heel nieuw deelgebied in ontwikkeling. Totaal komen er circa 400 woningen. 109 woningen zullen wij gaan ontwikkelingen en gaan gefaseerd in verkoop. In Waterdorp komen diverse woningtypes. Als je echt iets unieks zoekt dan moet je in Waterdorp zijn.    

Inloopavond

Tijdens de inloopavond van de Rabobank lichten we alvast een tipje van de sluier van de nieuwe plannen. Er liggen 2 boekjes voor je klaar met impressies en plattegronden van de woningen in De Bron en in De Laak. Daarnaast presenteren wij tijdens de avond een 3-d model wat je meeneemt door de straten van Waterdorp en D'Overkant.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

In Waterdorp of aan D'Overkant komt ongetwijfeld een woning die je aanspreekt. Maar is die woning ook financieel haalbaar? Tijdens de inloopavond staan er hypotheekadviseurs klaar die graag met jou om tafel gaan om jouw financieringsmogelijkheden te bespreken. Neem je meeste recente salarisstrook mee - dat rekent een stuk makkelijker!

29 juni 2016

Sneak Preview

Je bent van harte welkom tussen 19:00 en 21:00 uur bij de Rabobank aan de Computerweg 12L in Amersfoort. Vergeet je salarisstrook niet!