Autoluw wonen in Waterdorp

9 januari '17

Smalle straten, eenrichtingsverkeer en alleen op de hoofdwegen een trottoirband. In Waterdorp is de auto duidelijk te gast. Dat past bij de visie die wij hebben op de wijk, eentje die Waterdorp tot een unieke nieuwbouwwijk maakt. Je komt geen rechte straten tegen en de stoep gaat vloeiend over in de straat.

Parkeernorm ruim

In de straten rond Paal 9 is alleen éénrichtingsverkeer mogelijk. Daardoor komt alleen bestemmingsverkeer langs jouw toekomstige huis. Parkeren doe je achter het huis op een afgesloten binnenterrein of in de eigen garage of carport.

Bezoekers parkeren zo veel mogelijk op het openbare deel van het binnenterrein of op de enkele openbare parkeerplaatsen in de wijk. Het aantal parkeerplaatsen is ruim, zeker voor wie Vathorst gewend is. Per woning is minimaal ruimte voor 1,8 auto’s.

Interesse?

Ook wonen in Waterdorp? Meld je dan aan met je NAW-gegevens bij het woningtype van je dromen. Dan ontvang je binnenkort meer informatie over de prijzen, deze woningen en bij de start verkoop een persoonlijk inschrijfformulier via email.
>> bekijk het aanbod