23 februari 2017

Start verkoop Waterdorp Paal 9

Deze keer lekker thuis aan de keukentafel of op de bank. Want we starten online met de verkoop van Waterdorp Paal 9. Later in maart zal er nog een informatieavond zijn en kan je terecht voor vragen en de papieren brochure in ontvangst nemen.

De datum is geprikt

15 februari '17

Heb jij donderdag 23 februari al in je agenda staan? Dan starten we met de verkoop van de 32 woningen in Waterdorp Paal 9. In een fijne wijk in Vathorst met om de hoek diverse voorzieningen. In de zomer vaar je zo in je eigen of gehuurde sloep door de "grachten" van De Laak. Bij een strenge winter schaats je de elfbruggentocht.

Alle informatie online

Op donderdag 23 februari staat alle informatie per bouwnummer online. Denk hierbij aan de brochure, de verkooptekeningen, verkorte meerwerklijst, optietekeningen, prijslijst en de technische omschrijving. 23 februari ontvang je de mail met je persoonlijke link om je 5 voorkeuren aan te geven.

De informatieavond

Wanneer de informatieavond zal plaatsvinden, maken we bekend in de volgende nieuwsbrief. Dit zal gehouden worden in maart in het I-centrum Vathorst.

  Compleet met Siematic keuken
  Compleet met Sphinx sanitair en Grohe kranen