Hoe werkt de start verkoop van Waterdorp paal 9?

1 februari '17

Op donderdag 23 februari start de verkoop van de 32 eengezinswoningen in Paal 9 van Waterdorp. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwwoningen in Waterdorp Paal 9? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden!

1) Inzage in de verkoopstukken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de schitterende nieuwbouw in Waterdorp? Dan krijg je op 23 februari een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Let op:
Sta je nog niet ingeschreven voor een van deze woningen in Paal 9 en heb je geen email ontvangen, ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Dan ontvang je binnen 2 uur je persoonlijke email om ook jouw voorkeuren op te geven. 

2) Informatiebijeenkomst

Op de informatiebijeenkomst, op donderdag 16 maart, kan je van Waterdorp Paal 9 de gedrukte brochure ophalen en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

3) Invullen en insturen inschrijfformulier

Op donderdag 23 februari ontvang je een e-mail met je persoonlijke link. Zo kan je online de 5 voorkeuren kenbaar maken. Voor het invullen van dit online formulier heb je tot en met zaterdag 18 maart 16:00 uur de tijd. 

4) Toewijzing

Na de sluitingsdatum wordt op maandag 20 maart alle inschrijvingen verzameld en worden de bouwnummers toegewezen. De toewijzing vindt plaats op basis van de eerste voorkeur van een bouwnummer. 

Met andere woorden, als er slechts 1 belangstellende (bijvoorbeeld) bouwnummer 9.32 als eerste voorkeur heeft opgegeven wordt bouwnummer 9.32 aan de desbetreffende belangstellende toegewezen. Zijn er meerdere belangstellenden die de eerste voorkeur voor bouwnummer 9.32 hebben, dan zal er tussen deze belangstellenden geloot worden om te bepalen wie het bouwnummer krijgt toegewezen. Deze procedure wordt op alle 32 bouwnummers in Waterdorp  Paal 9 toegepast.

Als er bouwnummers zijn die niet als eerste voorkeur zijn opgegeven wordt er gekeken hoeveel belangstellenden (die nog geen bouwnummer toegewezen gekregen hebben) het desbetreffende bouwnummer als 2e voorkeur hebben opgegeven. Zodra dit slechts één belangstellende betreft wordt dit bouwnummer toegewezen. Zijn dit ook meerdere belangstellenden, dan wordt er weer geloot om te bepalen aan wie het bouwnummer wordt toegewezen.

Bovenstaande procedure wordt herhaald totdat alle bouwnummers zijn toegewezen.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons bericht. Alle belangstellenden die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor het verkoopgesprek. De belangstellenden die niet zijn gebeld, ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn.

Na het verkoopgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de wooncoach te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

  Wooncomfort
  Kies je woning