Waterdorp
Logo Logo

Planning Waterdorp in Vathorst

West8 (bureau voor Urban Design & Landscape) maakte een geweldig stedenbouwkundig plan. Nu is het aan ons om hier invulling aan te geven. Dat doen we met plezier, want Waterdorp is met weinig andere nieuwbouw te vergelijken.

Planning Paal 9, 10, 12 en 1

En we liggen mooi op schema. In februari 2017 is Paal 9 in verkoop gegaan, een groot succes. Alle 32 woningen verkocht en is de bouw gestart. In het 3e kwartaal van 2018 krijgen de 1e bewoners de sleutel.

Paal 10 is ook in verkoop gegaan met 30 nieuwe woningen. De bouw van Paal 10 volgt aansluitend op die van Paal 9. De bouw is ook gestart. Wil jij wonen in Waterdorp Paal 10? Check de beschikbare woningen op de website en bel de makelaar. De eerste woningen van Paal 10 worden volgens de prognose opgeleverde vanaf vierde kwartaal 2018. 

In oktober van 2017 zijn de 6 vrijstaande- en 2 onder 1-kapwoningen van Paal 12 in verkoop gebracht. De prachtige woningen aan het water zijn allemaal verkocht. De bouw is inmiddels gestart.  

Paal 1, de laatste fase, aan de noordrand van Waterdorp, is in verkoop. De start bouw is 3e kwartaal 2018. Met een jaar bouwtijd moet je wel rekening houden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?