1

Gratis interieurworkshop bij aankoop woning

De eengezinswoningen in Laakse Tuinen bieden alle ruimte voor jouw woonideeën. Zie jij jezelf al wonen in een tussenwoning in een kindvriendelijk hofje, een hoekwoning met parkeerplaats op eigen terrein, een 2 onder 1 kapwoning met maar liefst 2 tuinen of een vrijstaande woning met eigen aanlegplek voor je boot? Dan hebben we goed nieuws: je profiteert namelijk tijdelijk van een gratis interieurworkshop bij aankoop van een woning in dit nieuwbouwplan in Amersfoort Vathorst. 

1
2

Interieurworkshop t.w.v. € 100

Hoe maak je de perfecte woonkamer… Tijdens de interieur workshop leer je aan de hand van 2 interieurarchitecten hoe je je eigen huis kunt indelen. De workshop duurt 2,5 uur, daarin leer je over indeel basics -waar je de rest van je leven iets aan hebt- en je gaat met een voor jou perfecte inrichtingsplattegrond naar huis. Op schaal, dus handig om meteen mee te nemen naar de winkel of leverancier. En daarnaast leer je meteen je toekomstige buren kennen. Hoe leuk is dat!

Wat maakt deze woningen zo uniek?

Wonen in Laakse Tuinen is wonen in een kindvriendelijke wijk uitkijkend op het water of wonen met vrij uitzicht. Sommige woningen hebben zelfs twee tuinen en een aanlegplek voor je boot. Alle woningen zijn standaard rijk uitgerust. 

- Warmtepomp voor warmte en koeling
- Extra hoge plafonds van circa 3 meter
- Door EPC 0 € 15.000 extra leencapaciteit 
- Zonnepanelen op het dak of op jouw carport parkeerplek
- Luxe badkamer met o.a. dubbele wastafel en inloopdouche

Beschikbaar woningaanbod bekijken

Interesse?

Heb je interesse in 1 van deze bouwnummers? Klik door onderstaande kaart en je ziet precies welk bouwnummer waar ligt. Klik op het bouwnummer van je voorkeur en geef daar aan dat je geïnteresseerd bent. De makelaar neemt dan contact met je op. Je kunt natuurlijk ook zelf direct contact met de makelaar opnemen.