Hoekwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Aan de westkant van Tuin 21 worden 3 royale rijwoningen gebouwd, waaronder 2 fraaie hoekwoningen met eigen garage. Deze royale, zeer duurzame woningen hebben een woonoppervlakte van circa 147 m2 en een prachtige statige uitstraling, net als de naastgelegen tweekappers. Hier woon je heerlijk met een ruime achtertuin en aan de voorzijde een brede stoep en vrij uitzicht op het water. Parkeren doe je op eigen terrein, op de oprit naar de aangebouwde óf vrijstaande garage. Voor bouwnummer 132 is op het binnenterrein een tweede parkeerplaats voorzien. De hoekwoningen maken standaard gebruik van bodemwarmte en zonne-energie, waardoor deze bijzonder energiezuinige woningen in de zomer ook gekoeld kunnen worden. Nieuwsgierig naar hoe prachtig deze woning in Laakse Tuinen van binnen is?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning

ca. 147 m2
4 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven
image alt

Inclusief badkamer

Alle woningen in Tuin 21 worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Elk huis krijgt sanitair van Geberit en kranen van Grohe. Weten welk sanitair er precies in de woningen zit?

image alt

360 graden rondkijken

Ben je benieuwd hoe Tuin 21 er vanuit de lucht uit komt te zien of wat je uitzicht straks wordt? Bekijk dan de 360 graden beelden die we hebben laten maken.