Logo Logo

Nieuwbouw in Amersfoort Vathorst

Dat steeds meer Utrechters en Amsterdammers de nieuwbouwwijk Amersfoort Vathorst weten te vinden, is niet gek. Ga maar na: midden in het land, perfecte bereikbaarheid via de A28, de A1 en een eigen NS-treinstation en alle voorzieningen die je nodig hebt om de hoek.

Amersfoort is een stad met veel jonge inwoners. Het oude centrum is levendig met kroegen, restaurants, een theater en veel winkels. De nieuwbouwwijk Vathorst heeft alle winkels voor je dagelijkse behoeftes, veel scholen en opvang en sportclubs. Dat moet ook wel, want in totaal komen er zo'n 35000 mensen in Vathorst te wonen. Het is een dorp op zich. Toch voelt deze nieuwbouwwijk klein: bekenden kom je regelmatig tegen en vrienden zijn snel gemaakt.

Actueel nieuwbouwaanbod in Amersfoort Vathorst

In Vathorst is de nieuwste wijk Waterdorp toch wel een uitblinker. De opzet doet denken aan het centrum van een oude IJsselstad, met steegjes, doorkijkjes en veel verschillende huizen. 

Er komen in totaal zo'n 300 woningen. De bouw van de eerste woningen start in de herfst van 2017, een jaar later kan je er al wonen!

In Waterdorp zijn nog verschillende nieuwbouwwoningen beschikbaar. Kies voor een moderne tussenwoning aan het water of een klassieke special aan de Hogesteeg waar de oude bomen blijven staan. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?