Logo Logo

Voorzieningen in Vathorst

Vathorst telt straks 11.000 nieuwbouwwoningen. Het is dus logisch dat het voorzieningenniveau hier bij past. Van scholen tot winkels, parken, een zorgcentrum, horeca en sportclubs. Vathorst heeft het allemaal. En meer!

Ideaal voor kinderen

Heb je (kleine) kinderen, dan is Vathorst een aanrader. De wijk heeft scholen voor alle leeftijden en niveaus. Ook zijn er diverse peuterspeelzalen en je hebt de keuze uit meer dan 10 kinderopvangmogelijkheden. Met 90 speelplekken, 4 parken, een natuurboerderij én een skatepark kun je je onmogelijk vervelen.

Zorgvoorzieningen

Je hoopt er natuurlijk niet vaak te komen, maar het is fijn om te weten dat de huisarts dicht bij is. Verder vind je in Medisch Centrum Vathorst, fysiotherapeuten, verloskundigen, maatschappelijk werkers en de apotheek.

Winkels en eten

Winkelcentrum Vathorst is geweldig. Door de veelzijdigheid van het wijkwinkelcentrum hoef je Vathorst in principe niet uit. Grote winkelketens, kleine boetiekjes, drogisterijen en leuke horeca wisselen elkaar af. En het leuke is, in de wijk zijn ook veel goede eetgelegenheden. Ontdek het zelf!

Sport en park

Voetbal, dans, yoga of fitness. Het is maar een greep uit de sportmogelijkheden in Vathorst. Sportieve mensen komen hier echt aan hun trekken. De bouw van het zwembad is trouwens in volle gang. En wil je lekker hardlopen, wandelen of fietsen? In Vathorst zijn er diverse leuke routes. 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?