Bereikbaarheid Vathorst

Vathorst is goed bereikbaar. Sterker nog, voor veel bewoners van de nieuwbouwwijk is de goede ontsluiting dé reden om een huis in Vathorst te kopen. Geef ze eens ongelijk!

Auto

Vanuit Vathorst ben je met de auto snel op de A1, de A27 of de A28. En dus zit je zo in Utrecht, Hilversum, Apeldoorn, Amsterdam en meer. Hartje Amersfoort bereik je in een kwartier. In de Vathorst is goed nagedacht over de parkeervoorzieningen, waardoor je meestal in de buurt van je huis kunt parkeren… of op eigen terrein!

Fiets

Een fietsvriendelijke wijk, dat is Vathorst! Via één van de vele fietspaden ben je zo in het winkelcentrum, op school of op de sportclub. De oude linten (Heideweg, Veenweg en Duisterweg) zijn aantrekkelijke fietsverbindingen. In Vathorst hebben fietsers voorrang en zijn er veel fietsverbindingen door de wijk aangelegd.

Openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer? Dan zit je goed in Vathorst. De wijk heeft een eigen treinstation. Hier neem je de trein naar Zwolle, Amsterdam en naar het centrum van Amersfoort. Ook rijden er twee stadsbussen door de wijk die je naar het station brengen.

Heerlijk centraal Ligging
Vathorst heeft het allemaal Voorzieningen