Waterdorp
Logo Logo

Update Waterdorp

Tijd voor een korte update over Waterdorp. Waar staan we nu met Waterdorp en wat staat er nog te gebeuren in de wijk Waterdorp.

Lees verder

Over smaak valt niet te twisten. Maar er zijn wel stylingsmanieren die altijd het juiste effect geven. Zit je even vast met je creativiteit? Deze tips helpen je weer verder op weg naar je droominterieur.

Lees verder

Door een technisch probleem met de drone, liet de nieuwe film even op zich wachten. Het is het wachten waard geweest. Bekijk het resultaat maar eens.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de 40 woningen in Waterdorp Paal 1. De vergunning is afgegeven. Wat betekent dit.

Lees verder

Paal 1 is in verkoop gegaan met een extra service voor kopers. Namelijk digitaal ondertekenen. En met succes!

Lees verder

Waterdorp Paal 9 en Paal 10 begint vorm te krijgen. Maar hoe ziet Paal 1 eruit? Ervaar dit zelf en kijk mee.

Lees verder

Architect Joost Assmann van Mulleners en Mulleners architecten aan het woord. Architectonisch straatbeeld in Waterdorp Paal 1.

Lees verder

De inschrijving van de 40 woningen in Paal 1 Waterdorp is 11 april gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 12 april plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Paal 1 is in verkoop. Al nagedacht of je straks online wilt kopen?

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Paal 1 Waterdorp is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en kan je downloaden wanneer het jouw uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijk account.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?