Waterdorp
Logo Logo

Zo mooi wordt Paal 1. De impressies van Paal 1 zijn helemaal klaar. Ook zo nieuwsgierig? Bekijk de beelden.

Lees verder

Fantastisch nieuws! De omgevingsvergunning van de 6 woningen in Paal 12 in Waterdorp is onherroepelijk. Dit betekent dat je binnenkort naar de notaris kan.

Lees verder

De plattegronden van Paal 1 zijn helemaal klaar. Het inrichten kan beginnen. Bekijk plattegronden bij de woningen.

Lees verder

De 40 woningen in Paal 1 van Waterdorp worden standaard voorzien van een Siematic keuken.

Lees verder

Paal 1 Waterdorp krijgt steeds meer vorm. De contouren zijn al goed zichtbaar en de voorbereidingen zijn in volle gang. De prijzen zijn vastgesteld van Paal 1. Deze starten bij € 305.000,- v.o.n.

Lees verder

In Paal 1 krijg je op het binnenterrein een eigen parkeerplek. Dit wordt een overdekte parkeerplaats. Het wordt een carport voorzien met zonnepanelen. De eerste beelden laten we graag zien.

Lees verder

Het is straks mogelijk om het hele verkooptraject online te doorlopen. In Waterdorp kun je straks de koopcontracten voor Paal 1 digitaal ondertekenen!

Lees verder

Wat een mooi zonnig weer was het in februari. Mooi weer om de lucht in te gaan.....

Lees verder

De ontwerpen voor de woningen van Waterdorp Paal 1 zijn op enkele details na klaar. Dat betekent dat we nu die mooie beelden kunnen laten maken die deze fase tot leven wekken. Een van de eerste stappen is het bepalen van de hoeken waardoor de woningen het best zichtbaar zijn. Deze beelden delen wij graag natuurlijk met jou!

Lees verder

De inloopavond in het i-centrum Vathorst voor de financiële check van Paal 1 is goed bezocht. Was je verhinderd? Er zijn nog meer mogelijkheden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?